Wednesday, 12 August 2009

We're sorry... We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later.

*update!masalah sudah settle. Heh! Tak sampai 3jam dah settle. Alhamdulillah.. :)

Bapak panjang tajuk entry kali ni. Hak3! Takper, jangan kecah, entry pendek jek. Janji!

Untuk hari ini, cuma update pendek. Ada satu masalah yang agak besar menyerang pale hotak aku. Korang pernah tak mengalami masalah apabila mahu follow blog orang lain? What The Hekk start pagi tadi aku tidak boleh follow blog member. Bila aku klik button follow dia keluar mesej macam gambar di bawah... Suwey dan potong stim betol. Kih3!

Asler-asler blogger! Korang tahu tak camne nak settle masalah ni. Adakah ini masalah normal Google? Tapi aku guna akaun Google lain boleh jek, macam biasa jek. Kepada beberapa member yang suruh aku follow blog korang, aku mintak maaf kerana gagal berbuat demikian akibat masalah teknikal sebegini. Yang penting kalau kita tension baik layan lagu Jangan Bilang Tidak. "jangan bilang tidak, bila aku tak boleh follow....lalala"

4 comments:

aZRi aZLaN said...

okeh.

sbg usler2 blogger, aku nk bgtau...

2 hari lepas aku pun kena gak.

tapi dah okeh mlmnya.

kena siang tapi mlm dah okeh.

mgkin dia suoh ko rehat dari tgk blog agaknya...

ayisy said...

Yup! Thanks azri! Dah okey pun. Hehehe..

soooooour said...

i have the same problem tooooooo..grrrrr!mencari2 cara nk solve..da lama da benda ni..dekat sebulan gak...tolon2...

Beckhrooy said...

pun macam ni jgak, just tunggu saja ke