Saturday, 30 January 2010

Hari Sabtu! Yeh!


Dulu masa sekolah hari Sabtu jek lepak kat Bukit Soga. Happening beb! Haha.

Bila fikir, daripada zaman sekolah sehingga zaman di IPGM ni, aku rasa hari Sabtu lah hari paling menenangkan. Jauh daripada kesibukan. Feel pada hari Sabtu lain bagi aku. Sehingga sekarang, bila masuk hari Sabtu yang sangat-sangat free, aku rasa macam zaman sekolah dulu-dulu. Lepak kat bilik/dorm jek takpun jalan-jalan. Memang best. Haha. Rileks!

Zaman sekolah. Suasana biasa jika outing. Tapi ni gambar masa balik kampung. Lebih kuranglah.

Zaman sekolah dulu, hari Sabtu waktu petang boleh outing. Tu lah waktu paling best. Tapi sekarang aku dah tak outing dah. Lepak bilik dari pagi sampai malam. Malas nak keluar sebab bukan ada menda pun. Hahaha. Lain la zaman sekolah dulu kalau keluar gerenti happening. Member-member lain kat IPGM hari minggu jek keluar pergi K.Lumpur lah, balik kampung lah. Ikutkan hati nak jek ikut tapi aku tak suka Kuala Lumpur.

Kalau pergi Kuala Lumpur mesti otak aku kusut sebab keadaannya yang sangat sibuk, orang ramai giler dan rasa tak selamat. Aku lebih suka shopping di Batu Pahat, Melaka dan Johor Bahru. Lagipun style aku kat K.Lipis ni save duit. Balik Johor nanti memang enjoy giler-giler lah duit yang aku save tuh. Hehe.

Meja aku yang berterabur akibat sibuk menyiapkan portfolio. Haha. Ditambah kemalasan di hari Sabtu ni. Hehe.

Bila dah bosan mula la takder kerja. Kih3!

Takpelah, kau tahan jek lah tengok member-member kau shopping sekarang. Cuti sem nanti kau enjoy puas-puas. Haha.

Emmm... Aku rasa makin lama blog aku ni makin boring seh. Mungkin kehidupan aku sekarang boring. Takpelah, lebih baik boring daripada tertekan ye tak. Haha. Entry ni pun aku tak tahu mengarut apa. Main tulis jek. Huhu. Bye!

10 comments:

Candy Dandy said...

Tunjuk henset ...
ahahhaa

ayisy said...

candy dandy, mana ada. tu hp lama jek. burok plak tuh. hihihi.

Amirah Rashid said...

cube senyum sikit :P

Candy Dandy said...

erh3... tak kata pun tuh hp baru ker hp lama ker?????

hahahahha ...

ayisy said...

amirah rashid, huhu. sy kalau amik gambar mmg tak senyum. kalau senyum tak smart lah. hak3!

candy dandy, hahahaha. yg penting bukan nak tunjuk hp. hp tak smart pun. :P

Candy Dandy said...

oke bukan nak tunjuk fone tapi nak tunjuk muka..
kan..kan..kan..

hahaha

ayisy said...

candy dandy, wekkkkk! klu nak tunjuk pun apa salahnya kan. kan3? hihi

Candy Dandy said...

tapi gmbr tuh x sanyum..
senyum tuh satu sedekah hahaha..

terpaksa bergambar ker?!
hehe

ayisy said...

hehe.. saya kalau ambil gambar mmg tak senyum. kalau senyum pun sikit jek. kalau senyum besar2 tak lawa lah. :P

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片