Sunday, 6 December 2009

Aku Di Tag Oleh Fid.

Oyehh!! Aku di tag oleh Fid. Dan soalannya berbunyi seperti berikut: Ayat kurang asam bugis betul aku nih.

1.Adakah anda terasa anda hot?

Entahlah. Aku rasa tak. Kalau aku hot mesti Tiz Zaqyah dah jadi awek aku kan. Hahaha.. Takpun awek keliling pusat.

2. Upload gambar kegemaran anda



3. Kenapa anda suka gambar ini?

Gambar pertama tu masa jamuan zaman sekolah. Zaman sekolah memang best. Malas nak cerita banyak-banyak, kang touching plak aku nih. Hehehe...

Gambar kedua sebab ni lah satu-satunya gambar yang aku ambil semasa di dalam jamban. Jamban dalam gambar ni adalah jamban kat Eye On Melaka. Diperbuat daripada kontena yang telah diubahsuai menjadi jamban. Style!

4. Bila kali terakhir makan pizza?

Minggu lepas kot. Apa pasal pizza? Kenapa tak tanya bila terakhir kau berak ke... Hak3!

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

Ketika Cinta Bertasbih. Yang ni tak payah explen lebih-lebih.

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

Sedang mengira bajet untuk hari-hari akan datang bulan nih. Nak pergi mana? Beli apa? Ahhhh... Pening-pening.

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?

Selalunya, budak kat IPGM panggil aku Ayisy.

Member sekolah, Syahmi atau Mi jek. Yang penting bukan Mi Sedap.

Tapi ada gak budak panggil aku Ayishhhh. Hujung tu bagi harshhh sikit. Kah3!

8. Tag lagi 6

Aduaiii.. Aku tak suka memaksa. Kalau korang rasa cute jek nak jawab tag ni, ambik ehh. Hehe..

9. Sapa No 1 pd anda?

Well, sama macam Fid. Dia member baik aku. Bermember sejak darjah tiga lagi dan aku masih boleh ingat dia kena panggil ke depan baca sifir pada hari pertama aku kenal dia. Huhuhu... UPSR sama-sama, masuk asrama sama-sama sampai form six pun sama-sama. Sambung belajar jek tempat lain. Huhu... Minat pun banyak sama, selalu jalan-jalan sama-sama. Adakah status kami pun sama? Haha. Rahsia! Kah3!

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?

Disebabkan aku tak tag orang lain, untuk soalan seterusnya tak dapat dijawab. Sekian terima kasih. Peace!

4 comments:

Finaz said...

aduyaiiii.., dalam byk2 port, kat dlm jamban jugak ko nak amik gambar hahahahaha24x sowee, lawak giler akak tak leh tahan..

ayisy said...

kak Finaz, hahahaha. Teruja dapat masuk tandas dalam kontena. Peli sikit masa tu terus ambil gambar. Hik3!

fiD said...

ahahahahahaha!!!!!!! akhirnye dapat on9... tahniah! berjaye jwb tag aku,, kui!!!

ayisy said...

fid, hahaha. itu dia on9 guna broadband free. Huhuhu...