Friday, 2 October 2009

Entry Khas Buat Tatapan Sahabat-Sahabatku.

Kepada teman-temanku, chewah! Ni entry khas untuk korang. Payah gak ekk nak buat. Haha. Lagi-lagi aku ni buta guna Photo Story 3 tu. Adobe Photoshop apetah lagi. Haha… Kepada yang belum cuba Photo Story, download jek kat sini. Percuma ajer. Kih3! Mungkin ada di antara korang tak pernah tengok gambar-gambar ni, jadi aku persembahkan dengan penuh eksklusif untuk tatapan korang semua. Sorry la aku ni tak berapa pandai edit-edit gambar, jadi aku buat simple-simple jek janji boleh ditengok ye tak. Kualiti video lepas upload kat Youtube jadi blur plak. Adehh.. Takpelah ekk. Ready beb..ready…!

Kalau korang ada simpan gambar-gambar sepanjang sesi persekolahan kita, jom la kongsi-kongsi. Yeh!

5 comments:

zetty said...

alahaii ciut miut..masing2 yerr...
hehehe....

zetty said...

alahaii ciut miut..masing2 yerr...
hehehe....

ayisy said...

hahaha. masa sekolah mmg skema muka. hahaha..

kakna said...

'ilmu pelita hidup'
kat mana2 sekolah pon mesti ada tagline tu..

ayisy said...

haha. a'ah, tagline popular tu. lagu sekolah pun selalu ada frasa tu. hehehe.