Sunday, 21 June 2009

Yeyeh... Award lagi...

Okey.. Malam ni aku dapat award daripada kawan seunit aku iaitu Idayu. Aku perlu menyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini. Jadi, ini dia...! Jeng3!!!
1. Baik, bila mintak tolong dia tolong. Contoh pasal komputer. Bila aku ngok sikit pasal komputer, aku tanya dia.
2. Pandai Adobe Photoshop. Lepas ni aku nak suruh dia edit gambar aku cantik2 untuk dihantar ke majalah Men's Health. Wawawa...
3. Terer main bola tampar, wakil IPGM aku.
4. Orangnya ceria, dalam bahasa inggeris happy go lucky.
5. Buat sesuatu bersungguh-sungguh macam perbentangan dan presentation. Hak3! Sama la tu woi ayisy...

Kemudian, aku diminta memberi 5 fakta tentang diri aku. Aisyemen... Kangen lok...
1. Berpikir berpuluh kali setiap hari bagaimana nak cari duit beli kereta.
2. Suka fesyen walaupun aku tak style sangat.
3. Tak suka orang dewasa atau orang atasan. Hampeh! Tau cakap dan suruh jek. Cuba diorang plak yang kena?
4. Sanggup habiskan banyak duit untuk perkara yang disukai.
5. Kurang seronok berada di Kuala Lipis.. Sunyi la K.Lipis. Jangan marah ehh orang Lipis.. Ampunnnn...!

Kemudiannya lagi, aku diminta memberikan 5 hobi aku sendiri...
1. Of cozz surf internet.
2. Menunggang motor dengan selamat sambil bersiar-siar dengan member.
3. Window Shopping atau Bahasa Melayunya membeli belah tingkap.
4. Makan-makan dengan member kat Pantai Sungai Lurus atau Tasik Y.
5. Baca majalah, tengok filem, baca blog orang, tulis blog... Kih3!!! Terlebey la plak...
6. Babai!

*kepada Idayu, terima kasih diucapkan kerana sudi memberikan award ini.

2 comments:

.sHaZa. said...

u've been tagged.visit my page to take it oke.
^_^

mr_dealova said...

tahniah2 hahaha