Tuesday, 9 June 2009

Dah lama tak kemas kini blog.


Dah lama tak kemas kini blog aku ni. Sebab utamanya adalah kerana aku sakit gigi aritu. Sebab kedua adalah kerana aku sedang asik berjalan-jalan di sekitar Batu Pahat, tengah survey external hard drive dan jam tangan baru. Keh3!!! Maklumlah, dok Kuala Lipis menyimpan duit jek kejenyer, bile dok Batu Pahat, ngabeskan duit plak kejernyer. Keh3!!! Style tak cara aku simpan dan guna duit tu. Keh3!!!

Sepanjang semester ni, punyerla aku sabor menahan keboringan hidup kat *****. Nak jalan-jalan takder tempat best. Nak shopping takder kedai best. Nak merayap takder port best. Nak ngabeskan duit takder barang yang nak di beli (ada benda nak beli, tp barangnyer takder). Jadi terpakselah aku tahan jek. Jadi! Sementara aku berada di kampung halaman tercenta ini, kini tibalah masanya aku mengshoppingkan duit aku yang telah lama menanti untuk dishoppingkan!!! Hahahahaha! (bahasa ape la ni)

Akhir kata! Kepada tokey-tokey kedai kat area Batu Pahat, Parit Raja dan Senggarang, bersiap sedialah menanti kehadiran aku di kedai-kedai korang tu. Jangan pula korang coba-coba meletakkan harga tinggi dan ingin menipu aku kerana aku dah buat perbandingan harga di internet dan kawasan sewaktu dengannya. Kah3!!! See the leg laa!!! Astalavista bebeh!


5 comments:

m[i]era said...

bgs tul bahasa

hehe

wah bershopping shopping plak dye
ciap buat perbandingan..

hehe

Nur Hidayah said...

haha..aku tau la kt lipis tu xde pape...best r leh save duet..ak lak duk kt mlake menghabiskan duit jer..huhuhu..hidayah-cikgurox..ade mse lawatlah blog haku k..

Anonymous said...

Поздравляю вас Старо-Новым годом, желаю вам в новом году успехов и спасибо что вы находите время поддерживать ваш замечательный блог!

Anonymous said...

Здравствуйте все
Большое спасибо за тему, очень нужное дело. Вообще хороший сайт с адекватной аудиторией =)
Задумываюсь о покупке темы на этом ресурсе. такси в аэропорт www.taxisat.ru (Москва) Внизу и можно сбоку в сообщениях. Ну или каких-либо других видных рекламных условий.
Возможно по тематике вашего сайта подойдёт для рекламы сайт перепланировка квартир www.buro-pereplanirovok.ru для этого проекта могу заказать более дорогостоящие статьи и обзоры.
Где посмотреть, где заказать, какие правила тут?
Хочу оптом приобретать статьи, банеры и др. надеюсь эти сайты подойдут для ваших посетителей.
Я покупала платные темы на разных блогах всего за 2600 руб. в месяц за такую ссылку.
Пожалуйста ответьте тут, напишите вашу цену. Нужно для отчёта ;)

Ещё рассмотрю предложения по [b]заказу[/b] и покупке статей на вашем сайте. Куплю дорого!

P.S. Надеюсь на совместное долгосрочное сотрудничество. Благодарю, жду ваших писем желательно с описанием и ценой.

Anonymous said...

Spasibochki : ) topik Keren , menulis mangkuk - Anda sembuh : ) Blog Anda adalah sesuatu yang buruk diiklankan dan tidak dikenal . Kami menyarankan untuk menguraikan dengan perangkat lunak sistem xrumer 7 Elite ( Elite Hrumer 7) dapat didownload di sini http://x-rumer.ru/ berpendapat bahwa program yang baik untuk promosi situs blog .