Sunday, 13 June 2010

Reunion SDBL 2002-2006


Bila dah habis zaman sekolah, nak jumpa balik dengan member lama memang agak susah. Masing-masing ada hal tersendiri. Masa cuti pun kadang-kadang tak sama. Jadi, bila ada cuti panjang bolehlah untuk berjumpa atau buat reunion.

Seronok jumpa member sekolah. Masing-masing dah berubah. Dengar perkembangan diri masing-masing. Tempoh 4 tahun berlalu bukanlah tempoh yang singkat. Kalau budak lahir umur dah masuk 4 tahun, dah nak sekolah dah.

Apapun, tadi malam aku sempat pergi ke majlis reunion SDBL 2002-2006 di McD, Batu Pahat. Memang best buat reunion kat situ sebab kawasan McD area Carrefour BP sangat meriah dengan cahaya lampu. Nampak hidup kawasan tu berbanding buat kat dalam Mall atau bandar lama. Jadi, ianya menambah kemeriahan majlis reunion ni. Huhu...

Mula-mula segan gak nak pergi sebab aku sorang, geng-geng rapat masa sekolah dulu tak dapat datang. Ahhh! Lenjan jek lah. Dapat tengok muka budak-budak SDBL kira jadilah. Rindu sangat dengan zaman sekolah aku ni. Haha...

So, layan jek lah gambar sepanjang majlis reunion berlangsung. Muahahaha!



7 comments:

pudding pie said...

McD kat sblh Carefour tu selalu je meriah. nak pergi mesti ramai orang.
hahaha

hanie@nisya said...

waaahhh

bestnye reunion... :)

ayisy said...

pudding pie, Yup! Kawasan tu mmg happening lagi2 waktu malam. Best!

hanie@nisya, Reunion mmg best. Dapat jumpa kawan2 lama masa sekolah. Bukan senang nak jmpa diaorang skrg. Hehe..

fiD said...

hoho...

jeles seh....

tp budak2 kite ckit je aku nengok...

hans said...

xsabar tungu budak kelas aku buat reunion sekali lagi

ayisy said...

fid, budak2 kita ada la Acab, Mader, Pudin, Kosyelan, Hanim, Nadia, Rahim, Tahkim, Pau dan lain2. Aku pun layan jek walaupun ada beberapa bdak aku tak kenal sgt. Huhu..

Hans, Kalau buat kat McD atau fastfood jgn lupa kirim sikit kat aku. Hehehe..

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site ayisy.blogspot.com
Is this possible?