Thursday, 24 June 2010

Air Cool Blog! Kenikmatan Yang Sukar Digambarkan. Hihi!

Haa! Ni la Cool Blog! Yeh! Mari kita serang...! Tabakiki!

Selamat sejahtera member-member? Haha! Oklah, kali ni aku nak share satu benda yang baru aku cuba. Pernah minum air di Cool Blog?

Kalau yang dah pernah togak air Cool Blog mesti gian kan? Air Cool Blog ni dah lama sebenarnya. Cuma aku jek buat acuh tak acuh dengan kehadirannya. Member-member selalu layan air ni dan cakap sedap. Tapi aku biasalah, tak biasa cuba benda baru. Tekak orang Jawa la katakan. Biasa minum kopi jek. Haha..


Dari jauh dah nampak kegemerlapannya. Eh? Betul ke aku eja nih?

Fid, pinjam jap tangan kau sebagai model.

Lama gak kawan aku tu cuba mempengaruhi aku untuk mencuba air Cool Blog. Setiap kali dia beli, mesti kata “try aar, mesti ko gian punyer”. Tapi aku buat bodoh jek. Sehinggalah pada hari ini, akhirnya hati aku terbuka untuk mencuba air Cool Blog. Hahaha... Sila menangis!

Di Cool Blog, terdapat pelbagai jenis minuman yang sedap-sedap. Contohnya Coffee Blog, Cendol Blog, Oreo Blog dan sebagainya. Paling popular ialah Chocolate Blog! Nyum3! Boleh dikatakan minuman yang dijual di Cool Blog berasaskan ice blended. Dengan imej kedai yang ceria dan berwarna-warni, memang ianya menarik perhatian golongan muda untuk mencuba.


Slurrrrpppp! Chocolate Blog.

Paling best kalau korang beli air Cool Blog, jangan lupa tambah biji-biji hitam jeli tuh. Apa entah dia panggil. Masa korang minum air tuh, korang akan makan biji jeli hitam tu. Menambahkan kenikmatan semasa minum. Percayalah! Emmm... Masa tulis entry ni pun lidah aku tengah teringin nak rasa lagi. Akkkk!

So apa lagi, jom serang Cool Blog! Yahuuuu!

*update, Cool Blog boleh didapati di >>> http://www.coolblog.com.my/stores.php

18 comments:

fideila said...

sedapnya..dari aritu fid suro cube..tp mlgnya ka selngr xpernh jmpe pon..mybe kne g bp ni..haha

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh meriah kedai tu ye.merah menyala tu... aku nak try lah nanti.. bila gi BP... walau pu aku tekak orang jawa, bila aku tengok orang kata sedap aku pun nak try gak lah lepas ni....

nak gak merasa air cool tu....

nisya said...

abiz laa.. ayisy dah ketagihan!! hehee

kedai dia memang nampak menarik!

ayisy said...

fideila, Rasanya kat Selangor ada. Cuba cari kat area Shah Alam, Rawang, Cheras n PJ. Cool Blog ni selalu kat dalam mall. :)

Afzainizam, HUhu. Kedai mmg bling2. Bila bro turun BP?

Nisya, Hehehe... Ketagih air cool blog takper jangan ketagih dadah. :)

Kedai mmg style! Tp ikut tempat gak. Ada yg biasa2 jek. huhu

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

melayan juga kamu benda ni ye..
same la..
tapi aq suke letak pearl..

ayisy said...

PEJUANG KESENIAN EXTREME, Haha. Aku baru jek layan benda ni. Boleh tahan gak. :)

nasuha ahmad helmi said...

kat sini biji hitam u kita panggil biji pearl,memang syokk habis kan...selalunya boleh mintak extra tau biji pearl nih =)

ayisy said...

Nasuha, Owh... Nama biji pearl eh.. Baru tahu. Huhu... Minum ice blended kat Cool Blog mmg syok! Lg2 tgh haus n panas. Huhu

[z@ck] said...

ada pearl ek..?

ayisy said...

zack, Yup! Sedap masa gigit sambil minum. Huhu... :)

diba said...

last week..diba g bp mall pb bli air honeydew..sdap ngat! superb!

diba said...

last week..diba g bp mall pb bli air honeydew..sdap ngat! superb!

ayisy said...

diba, Air honeydew Coll Blog? Pew! Cuti ni harus dicuba! Huhu

diba said...

yes...hee

fiD said...

benda tu namanya buble. hohoh

Aini said...

haha..baru tau gian kan kat ice blog.. mmg sodap choclate blog tu..=)

axelida said...

cool blog dah ada kat K4 bdr tun hussein onn, cheras.

tp sabtu lepas try kat Dataran Pahlawan, Melaka... biasa2 jer rasanyer.. hehehe.

tuan umah, mintak izin quote ur review yer..

ayisy said...

Axelida, Kdg2 mmg dia buat tak berapa sedap. Ikut tempat gak. Huhu. Okeh!