Saturday, 14 November 2009

Kartun Happy Tree Friends

Tiba-tiba aku rasa boring la berblog. Mungkin sudah ada minat lain, jadi berblog aku rasa semacam sudah bosan. Kalau dulu bila surf internet jek mesti tengok blog. Ceh! Memang jakun giler lah bai. Sejak aku dah ada minat lain, rasa macam takder idea jek nak update blog. Tapi takperlah, kalau tengah ada mood tu aku update gak. Macam entry ni la tengah ada mood. Maklumlah, nak ambik mood study, exam tak habis lagi. Sekali lagi rileks sudah.


Sekarang, aku tak kira nak bagi review pasal kartun Happy Tree Friends jugak. Pernah menonton siri kartun Happy Tree Friends? Kalau tengok kat TV Malaysia memang takder sebab kalau masuk TV takut ada kes kanak-kanak siyat perut member dia plak kan. Hehehe... Kartun ni ada adegan bunuh membunuh, tikam menikam, koyak mengoyak, belah membelah otak dan mencungkil biji mata. Korang jangan risau, walaupun adegan kartun ni sangat seram tapi watak-wataknya sangat comel dan cute. Hehe...

Kartun ni aku dah tengok sejak akhir tahun 2007 lagi. Memang kelakar giler lah kartun ni. Lebih kelakar daripada kartun Spongebob dan Cat And Dog (pada aku la). Cuma aku tak galakkan ibu bapa memberi izin anak-anak mereka tengok kartun ni. Bagi aku kartun ni 18SG ++ 18 SL (Sangat Lawak). Hehehe...

Dah tak tahan nak tengok kartun ni? Tengok jek kat Youtube ataupun klik sini.

2 comments:

Mina said...

kartun ni mmg best. aku pon slalu gak tngk.

ayisy said...

Mina, hehehe... Klakar dan sadis!!!